مدیرکل بهزیستی بهزیستی استان خراسان جنوبی با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان دیدار کرد

دکتر گازرانی مدیرکل با همراهی جواد رجبی معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی استان، سنچولی رئیس بودجه و امور حقوقی و مردانی کارشناس بودجه بهزیستی استان به دیدار بهدانی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان رفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خراسان جنوبی ، دکتر گازرانی در این دیدار اشاره ای به وضعیت اعتبارات، سرفصل و کمبودهای اعتباری در حوزه بهزیستی کرد و عنوان داشت: درست است که کمبود اعتبارات در حوزه های مختلف محسوس است ولی ما با وجود کثرت طرحها، برنامه ها و وظایف سنگین سازمانی نهایت سعیمان در مدیریت صحیح منابع را خواهیم داشت، ولی از مجموعه سازمان مدیریت انتظارداریم در حدبضاعت نگاه ویژه ای به جامعه هدق بهزیستی داشته باشد.
دکتر بهدانی هم در این دیدار به تبیین موضوعات، چالشها و وضعیت اعتبارات قابل تخصیص به دستگاهها پرداخت و در بخشهایی قول مساعدت را داد.

کد خبر 152955

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد